Luni -Vineri : 09-15 | E-mail: office@xmatrix.ro

Istoria

SC Matrix Computers SRL si-a inceput activitatea in anul 2001, avand ca obiect principal de activitate comertul si service-ul cu calculatoare avand doi angajati.

In anul 2001 societatea si-a extins activitatea, numarul de angajati crescand treptat, ajungand ca dupa numai 6 luni sa avem un numar de 5 angajati ce acopera atat departamentul de aprovizionare-vanzare cat si cel de intretinere si service.

In ianuarie 2005 societatea noastra s-a licentiat in domeniul “ Sistemelor de securitate”, cu licenta nr. 0050/T, eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane.

Incepand cu luna noiembrie 2009 societatea noastra este licentiata si in domeniul sistemelor de semnalizare la incendiu cu nr. 3041, eliberata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Incepand cu anul 2010 societatea noastra este membra a ASOCIATIEI ROMANE A SPECIALISTILOR IN SECURITATE.

In prezent avem un magazin specializat in vanzare si service calculatoare cu un numar de 4 angajati si un departament de Sisteme de securitate cu un personal specializat de 8 tehnicieni.

Experienta noastra in cadrul sistemelor de securitate este vasta, avand pana in acest moment montate peste 1.500 de sisteme de alarma si peste 300 sisteme de supraveghere video cu un personal calificat de 12 angajati, societatea noastra obligandu-se sa rezolve orice problema aparuta la un sistem in maxim 24 de ore de la instiintare, fapt care nu este posibil decat daca echipamentele montate sunt de inalta calitate si personalul foarte bine pregatit.

Pentru oricare din lucrarile executate va stam la dispozitie cu prezentare si referinte, toate lucrarile executate de noi fiind de cea mai inalta calitate si fiabilitate.

Top