Orar magazin
Luni - Vineri: 09 - 17
Orar teren
Luni - Vineri: 08 - 17

E-mail: office@xmatrix.ro
Telefon: 0257.338.565

DESPRE NOI

Matrix Security SRL si-a inceput activitatea in anul 2001, cu doi angajati, avand ca obiect principal de activitate comertul si service-ul cu calculatoare.

Scopul societatii este organizarea si desfasurarea unor activitati de comert si servicii de cea mai buna calitate, in asa fel incat pe de o parte, sa se contribuie la satisfacerea cerintelor si pretentilor consumatorilor, iar pe de alta parte, sa se realizeze beneficii legale supuse regimului de impozitare in vigoare.

2001 – 2002

In anul 2001 societatea si-a extins activitatea, numarul de angajati crescand treptat, ajungand ca dupa numai 6 luni sa avem un numar de 5 angajati ce acopera atat departamentul de aprovizionare-vanzare, cat si cel de intretinere si service.

In luna august 2002 s-au operat modificari profunde in ceea ce priveste strategia de piata. Modificarile constau in asigurarea gratuita a service-ului la domiciliul clientului pe toata perioada garantiei, raspunsul prompt (in acceasi zi daca solicitarea este facuta in timp util sau maxim a doua zi)  pentru clientii de service pe baza de contract, transportul si instalarea gratuite, marirea perioadei de garantie pana la 3 si chiar 5 ani la unele produse. Avand in vedere noile conditii de vanzare si fiind constienti de calitatea componentelor pe care le comercializam, am hotarat, in mod unic in Arad, ca in timp de 48 ore clientul sa poata returna calculatorul fara nicio intrebare suplimentara din partea noastra (doar pentru produsele pentru care nu se solicita credit).

2005 – 2009

In ianuarie 2005 societatea noastra s-a licentiat in domeniul “Sistemelor de securitate”, cu licenta nr. 0050/T, eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane. In prezent avem un magazin specializat in vanzare si service calculatoare cu un numar de 3 angajati si un departament de  Sisteme de securitate cu un personal specializat de 8 tehnicieni.

Incepand cu luna noiembrie 2009 societatea noastra este licentiata si in domeniul sistemelor de semnalizare la incendiu cu nr. 3041, eliberata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

PREZENT

Experienta noastra in cadrul sistemelor de securitate este vasta, avand pana in acest moment montate peste 1.500 de sisteme de alarma si peste 300 sisteme de supraveghere video cu un personal calificat de 12 angajati, societatea noastra obligandu-se sa rezolve orice problema aparuta la un sistem in maxim 24 de ore de la instiintare, fapt care nu este posibil decat daca echipamentele montate sunt de calitate. Pentru oricare din lucrarile executate va stam la dispozitie cu prezentare si referinte, toate lucrarile executate de noi fiind de cea mai inalta calitate si fiabilitate.

ANI DE EXPERIENTA
LUNI DE GARANTIE
CLIENTI MULTUMITI
ORE DE CONSULTANTA
Top